fbpx

Hoe werkt het?

01.

Poets je tanden en spoel je mond met water.

02.

Breng de gel aan op het tandoppervlak.

03.

Plaats het mondstuk en bijt erin. Druk 1,5 sec. op de knop om de behandeling te starten

04.

Sit back and relax gedurende 16 minuten.
Bleeklicht schakelt automatisch uit. 

05.

Spoel je mond grondig met water

06.

Spoel het mondstuk met water 

Veelgestelde vragen


We zetten voor jou even de meest gestelde vragen op een rijtje

De TrendSmile tandenbleekset is een oplossing voor het thuis bleken van tanden, ontworpen om de tanden witter en stralender te maken zonder pijn of gevoeligheid.

De kit maakt gebruik van een peroxide-vrije formule om vlekken op te lossen, de tanden te versterken en te beschermen tegen gevoeligheid. Onze LED-lamp versnelt het proces en zorgt voor resultaten in slechts 16 minuten per dag. Bij dagelijks gebruik zullen oude vlekken en verkleuringen verdwijnen en zullen uw tanden er witter en stralender uitzien.

 

Helemaal niet! U zult geen pijn of gevoeligheid ervaren tijdens of na uw behandeling. De whitening-formule van TrendSmile bevat een aantal verzachtende en herstellende ingrediënten met verschillende antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen, die zorgen voor een pijnloze ervaring.

Maakt de tandenbleekset van TrendSmile facings witter?
Nee, helaas bleekt onze tandenbleekset alleen de natuurlijke tanden. Facings zijn niet ontworpen om gebleekt te worden en vereisen speciaal onderhoud van uw tandarts. Dit geldt ook voor caps, kronen, vullingen, bruggen en kunstgebitten.

Maakt de set scheve tanden witter?
Ja, de TrendSmile tandenbleekset maakt scheve tanden witter. Onze gelpennen zijn uitermate geschikt om op moeilijk bereikbare tanden of holtes de gel aan te brengen voor een gelijk resultaat op iedere tand.
Kan ik de set gebruiken met een beugel?
We raden je aan te wachten tot je beugel verwijderd is voordat je de tandenbleekset gebruikt, om ongelijkmatig bleken te voorkomen.

De whitening formule van TrendSmile is volledig veganistisch en peroxidevrij. De drie actieve ingrediënten in onze formule zijn Phthalimidoperoxyxcaproic Acid (PAP), hydroxyapatiet en kaliumnitraat.

PAP is ons actief whitening ingrediënt, dat verkleurde moleculen in de tanden witter maakt. Hydroxyapatiet is ons actief herstellend bestanddeel, dat de tanden remineraliseert en versterkt. Kaliumnitraat is ons actieve verzachtende ingrediënt, het beschermt de zenuw en desensibiliseert de tanden.

Volledige ingrediëntenlijst:

Sorbitol, Water, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Propyleenglycol, Glycerine, Kaliumnitraat, PEG-8, Hydroxyapatiet, Cellulose Gom, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gom, Flavour, Sodium Saccharine, Methylparabeen, natriumbicarbonaat, aloë baradensis (aloë vera)-bladextract, kamille-extract (kamille), punica granatum-zaad (granaatappel)-extract, propylparabeen

Phthalimidoperoxyxcaproic Acid (PAP) is het belangrijkste whitening-middel dat wordt gebruikt in de tandenbleekset van TrendSmile en is volledig veilig voor uw tanden. PAP oxideert tandvlekken en creëert lichtere verbindingen in je tanden om een whitening effect te produceren. Het is bewezen dat het de tanden net zo effectief bleekt als traditionele ingrediënten, met als bijkomend voordeel dat het tandglazuur niet wordt aangetast en de tanden niet demineraliseren, wat wel het geval is met traditionele tandenbleek-ingrediënten.

Onze refill kits bestaan uit 3 gelpennen om uw tandenbleekset aan te vullen en uw resultaten te behouden of te verbeteren. Afhankelijk van je consumptie van donker voedsel, kunnen alledaagse vlekken na je eerste behandeling weer terugkomen. Door extra gelpennen aan te kopen zorgt u ervoor dat u uw tanden langer wit en stralend kan houden.

Na uw eerste behandeling van 6 dagen kunnen de resultaten tussen 3-4 weken aanhouden. Voor een langduriger resultaat moet u de consumptie van donkere voedingsmiddelen en dranken die vlekken op de tanden veroorzaken, beperken. Hieronder vallen koffie en thee, wijn, pasta en currysauzen, en zelfs sommige soorten fruit en bessen.

Om uw tanden wit en helder te houden, raden wij u aan de TrendSmile Teeth Whitening Kit elke 2 weken na de eerste bleekbehandeling eenmalig te gebruiken. Dit kan makkelijk met onze refill kits.

Wij streven ernaar om iedere bestelling voor 15u dezelfde dag te versturen zodat je deze de volgende dag ontvangt. Dit is uiteraard met uitzondering van weekends en feestdagen.